Nederlandse vereniging voor groepsdynamica en groepspsychotherapie

Studiedag Psychodrama 6 nov 2021

03-09-2021 | Seminars

Werken met trauma’s op basis van veiligheid, krachten en verbinding: Psychodrama, Sociometrie en het Therapeutic Spiral Model (TSM)   Live op zaterdag 6 november 2021 van 10.00 - 17.00 uur in het Centrum voor Psychotherapie van Pro Persona te Lunteren.
Lees verder

Het septembernummer van Groepen is verschenen!

03-09-2021 | Algemeen

Met onder meer aandacht voor imperfectie,  groepsdynamica binnen de masteropleiding muziek- en danstherapie van Codarts,  een bijdragen van onze nieuwe voorzitter Marc Daemen en vast columnist Sandra Schruijer én een nieuwe rubriek: leeslint.
Lees verder

Netwerkers, creatieve geesten en organisatietalenten gezocht!

02-09-2021 | Algemeen

De NVGP is achter de schermen bezig om de PR-commissie van de vereniging uit te breiden met belangstellenden die creatieve ideeën hebben over hoe we ons als vereniging nog beter en prominenter op de kaart kunnen zetten.
Lees verder

Marc Daemen nieuwe voorzitter NVGP

03-06-2021 | Algemeen

De spreekwoordelijke voorzittershamer is op 2 juni jl. door José van Reijen overgedragen aan Marc Daemen. Na 4 Jaar van waardevolle dienst, van nieuwe ideeën, van netwerken, van organiseren, van vakkennis en van inspireren hebben José van Reijen en Niels Tinga hun bestuursfunctie neergelegd.
Lees verder

NVGP-Praktijkrichtlijnen Groepsbehandeling in de GGZ

05-10-2020

Vanaf heden kunt u op de website de NVGP-Praktijkrichtlijnen voor Groepsbehandeling in de (Geestelijke) Gezondheidszorg voor de GGZ vinden. De Richtlijnen zijn - onder redactie van Rob Koks en Pepijn Steures - geschreven door een 25 tal auteurs, allen experts in de praktijk van groepstherapie.
Lees verder

Richtlijn GGZ en corona

05-08-2020 | Corona

Als vereniging volgen we de richtlijn GGZ en Corona. Deze is gemaakt met input van GGZ-Instellingen, NVvP, P3NL, V&VN, NIP, VVNG en GGZ Nederland, is gebaseerd op de RIVM-richtlijnen en goedgekeurd door het RIVM.
Lees verder