Nederlandse vereniging voor groepsdynamica en groepspsychotherapie

Prikbordbericht

Docent Groepsdynamica Codarts

ROTTERDAM|8 april 2022

Codarts is een stevig in de Rotterdamse samenleving gewortelde internationale hogeschool die kwalitatief hoogwaardige bachelor- en masteropleidingen aanbiedt op het gebied van muziek, muziektheater, dans, circus, muziek- en danseducatie en muziek- en danstherapie.

Diversiteit, interdisciplinariteit en duurzaamheid zitten in de genen van Codarts verankerd. We maken deel uit van nationale en internationale netwerken. Het innovatieve onderwijs-en onderzoeksprogramma Rotterdam Arts & Sciences Lab – een samenwerkingsverband tussen Erasmus Universiteit Rotterdam, Willem de Kooning Academie/Hogeschool Rotterdam en Codarts – getuigt hiervan. 

Codarts telt ruim 1.000 studenten, met circa 65 nationaliteiten, en ongeveer 420 medewerkers.

Per 1 september 2022 is Codarts op zoek naar een:

Docent Groepsdynamica voor de Master of Arts Therapies

Gemiddeld 64 uur per jaar op ZZP-basis

Over de opleiding:

De internationaal erkende deeltijdopleiding Master of Arts Therapies valt uiteen in twee specialisaties: danstherapie en muziektherapie. De specialisaties zijn sterk geworteld in respectievelijk dans en muziek. De doelstelling van de opleiding is getalenteerde studenten op te leiden tot toegewijde en kritische dans- of muziektherapeuten, die klaar zijn om bij te dragen aan het veld van mental health and wellbeing. 

De werkzaamheden:

Tijdens de internationale parttime masteropleiding Arts Therapies leren volwassen studenten dans- of muziektherapie de eigen groepsdynamische processen te herkennen en deze met theorie te onderbouwen ter voorbereiding op hun therapeutische werk met groepen in de GGZ of in andere sociale werkvelden. Als docent groepsdynamica begeleid je de studenten in het eigen groepsdynamisch proces en geef je theorielessen ter onderbouwing van de opgedane ervaringen.

Gevraagd wordt:

Een geregistreerd groepspsychotherapeut (NVGP);

Affiniteit met de kunsten en volwassenenonderwijs;

Beheersing van Engelse taal, in spraak en schrift;

Bereidheid om te werken op vrijdagen en/of zaterdagen;

Bereidheid om hybride online en face-to-face les te geven.

Geboden wordt:

Een modelovereenkomst of Opting-In overeenkomst, afhankelijk van KVK registratie;

Een marktconform uurtarief;

Reiskostenvergoeding obv € 0,19 per km.

Informatie:

voor meer informatie over de functie kan contact opgenomen worden met programmaleider danstherapie Simone Kleinlooh of programmaleider muziektherapie Carola van ‘t Hof via artstherapies@codarts.nl;

voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kan contact opgenomen worden met Sanne Vermeijden via bureaupo@codarts.nl;

voor meer informatie over Codarts verwijzen wij naar de website www.codarts.nl.

Sollicitatie:

Je motivatiebrief en cv kun je tot en met  31 mei 2022 per e-mail sturen aan bureaupo@codarts.nl.

Goed om te weten: Om de veiligheid binnen het onderwijs te garanderen, wordt van alle medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Codarts streeft naar een divers personeelsbestand. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen onze organisatie versterkt.

           

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.mst, afhankelijk van KVK registratie;

Een marktconform uurtarief;

Reiskostenvergoeding obv € 0,19 per km.

Informatie:

voor meer informatie over de functie kan contact opgenomen worden met programmaleider danstherapie Simone Kleinlooh of programmaleider muziektherapie Carola van ‘t Hof via artstherapies@codarts.nl;

 

 

Meer informatie: http//www.codarts.nl

Reageer

Naar het prikbord