Nederlandse vereniging voor groepsdynamica en groepspsychotherapie

NVGP congres SPLIJTING EN INTEGRATIE 25 & 26 maart 2021

11-01-2021

De congrescommissie is verheugd dat we het NVGP congres van 2021 volledig online kunnen aanbieden met een nagenoeg onveranderd programma en meer ruimte voor interactie en discussie met de sprekers. Tevens hebben wij in plaats van de Masterclass van Bill Roller een boeiende lezing van Arno van Dam over het sociale gedrag van mensen met een antisociale persoonlijkheidsstoornis kunnen toevoegen aan het programma. Arno van Dam is klinisch psycholoog en bijzonder hoogleraar antisociaal gedrag, psychiatrie en maatschappij.

Op donderdagavond 25 maart zal Bill Roller de kick-off van het congres doen met zijn lezing L'homme engagé: A Clinician's Lifetime Engagement with Ethics via een live verbinding vanuit Berkeley, California. Voor deelnemers aan het congres is deze lezing nog twee weken beschikbaar om op een later moment (nogmaals) te bekijken.Uiteraard hopen wij de geplande preconference workshop en masterclass over het zondebokfenomeen op een ander moment alsnog live aan te kunnen bieden.

Het is mogelijk om u alleen aan te melden voor de lezing van Bill Roller. Wanneer u zich aanmeldt voor het congres op vrijdag 26 maart, krijgt u sowieso toegang tot de lezing.

Het gehele programma vindt u in de folder

Workshop 1 is vol!

aanmelden congres        aanmelden lezing

 

Overig nieuws